Logo

Achter NovioSites zitten momenteel 4 mensen die deel uitmaken van het site-beheer, ieder met zijn eigen inbreng. Wij vormen een gezellig en hecht team wat veel tijd steekt in de hobby Openbaar Vervoer en vrachtwagens wat vervolgens op deze site tot uiting komt. In onderstaande tekst kun je lezen wie wij zijn, wat we doen, hoe het begonnen is én belangrijker nog; hoe we de toekomst voor ogen zien.

Hoe het allemaal begon

Op 11 maart 2003 richtte Stephan Breugelmans de Novio Club op, op clubnet welke enkele tientallen foto's bevatte van de Nijmeegse stadsvervoerder Novio. Al snel kreeg hij de behoefte de club uit te breiden en gedurende dat hele jaar werden 4 Novio Clubs opgericht, ieder met een eigen onderwerp en verreweg met foto's van iedere Nederlandse vervoersmaatschappij. Halverwege 2003 nam Sandra Groenewegen het beheer van de sites voor haar rekening en vanaf die tijd ook begon Stephan zelf foto's voor de clubs te maken. Echter al snel bleek dat de behoefte aan een website buiten clubnet erg groot was, zo ontstond een jaar na de oprichting van de eerste Novioclub de website www.noviosites.tk. Inmiddels zijn we 14 jaar en enkele duizenden foto's verder en heeft ook de website al menig verbeterende aanpassing ondergaan. Sinds begin 2011 is Sandra gestopt met haar medewerking aan deze site. Stephan en Robert zien de site nu als van hun samen en doen het beheer nu dan ook samen.

NovioSites All In One

Sinds augustus 2008 zijn wij binnen een hele nieuwe vorm helemaal opnieuw van start gegaan met een nieuwe webhost. Geheel reclamevrij en ditmaal met de hulpmiddelen die er vandaag de dag horen te zijn. Zo word het aanpassen van de website voor ons eenvoudiger en zijn we met alle onderdelen onder het dak van 1 firma waarvan de betrouwbaarheid op een danig niveau is zoals jullie dat van ons mogen verwachten. Deze aanpassing heeft een compleet nieuwe look van onze website en onze foto albums tot gevolg wat naar ons idee ook een bijzonder positieve wending heeft. Duidelijkheid en een leuke sfeer zijn die zaken die wij graag wilden bereiken.

Actief voor NovioSites

Met enige regelmaat zijn ook andere mensen actief voor onze site.
Hieronder staan alle mensen benoemd die hebben bijgedragen aan ons huidige en toekomstige aanbod waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!

Vaste medewerkers

Robert Verheijke, Geert Thunnissen, Dennis Verboort

Regelmatige bijdragen

Niek van der Straat, Marty Werkman, Jos van Hemert, Nick van der Geugten, Theo Smulders, Eelke-Hendrik Helmholt, Henny Even, Hielke Buma, Bas Blinksma, Jan Korte, Emil Bjerløv Frogner

En hoe nu verder...?

Het team van NovioSites zit nog altijd vol met plannen en ondanks de verminderde activiteit van sommige medebeheerders staat de harde kern voor 100% achter de voortzetting van deze site. Hoewel de ontwerpster en voormalig webmaster Sandra geen deel meer uitmaakt van ons team heeft Stephan alle kennis vergaard om de website goed te kunnen blijven beheren. Het maken van foto's en filmpjes gaat onverminderd voort. Zo zullen de fotografen actief blijven in het reizen door het land en ook daarbuiten. Een schitterend voorbeeld is de Londenreis die gemaakt werd in augustus 2011 en sinds september gezorgd heeft voor een speciale Londen pagina en extra gallery in het foto album. We kunnen dus zeker stellen dat we in een verloop van nog vele komende jaren zullen blijven groeien en fotograferen binnen een OV-rijk Nederland en daarbuiten.

Veel plezier op www.NovioSitesAllInOne.nl
qbuzz